Het programma van 9 juni

Het programma

09:30 Het festivalterrein nabij het stadsstrand “De Kade” is geopend.
09:45 We beginnen de dag met een teamcaptains-meeting. De teamcaptain moet dan melden of zijn team compleet is en de ingevulde crewlist inleveren. Deze crewlist is belangrijk voor de veiligheid. De teamcaptain ontvangt dan ook het wedstrijdschema.
10.00 Warming up voor alle peddelaars door Gotta Move.
10.15 United Dragons heeft een nieuwe boot. Wethouder Pieter Dijkman zal volgens een eeuwenoude traditie de ziel van de draak te ontwaken middels eyedottingceremonie.
10.30 Startschot van de eerste race.
11.40 Eerste pauze met spectaculaire verrassingsact
ca. 14.20 Tweede pauze
ca. 16.30 Prijsuitreiking

Het tijdstip van de finale en de prijsuitreiking is afhankelijk van de snelheid waarmee de verschillende wedstrijden kunnen varen, maar zullen naar verwachting ergens rond 16.30 zijn.

Het festivalterrein

Dit jaar is het festivalterrein tussen stadsstrand De Kade en de Ringersbrug.

Er is de mogelijkheid om op het terrein bij verschillende foodtrucks eten te nuttigen. Tevens is er mogelijkheid om koffie, frisdrank en een versnapering te kopen. Voldoende mogelijkheden om ook de inwendige mens tevreden te houden dus neem je portemonnee mee. Verder zijn er kraampjes met diverse koopwaar en is er voor de kinderen een springkussen en kinderhoek aanwezig. Er zijn toiletten beschikbaar.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *